GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana actuarà a benefici de l’orgue de Valls

Les entrades pel concert tenen un preu de 15 euros i es poden trobar a les taquilles del Teatre Principal
El concert porta per títol Tradició i creació: 150 anys de música coral catalana | Cedida

El Teatre Principal serà l’escenari, aquest proper diumenge 10 de novembre a les 17.30 h, d’un concert a benefici del projecte de recuperació de l’orgue de Valls, a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, un dels més prestigiosos del país i que, per la seva qualitat, ha actuat en diversos països europeus.

 

El concert, que porta per títol Tradició i creació: 150 anys de música coral catalana, farà un repàs als principals compositors catalans, des de Clavé, del qual s'interpreta la peça els Xiquets de Valls, fins a Vivancos, un dels compositors catalans més destacats en l'actualitat. També s'interpretaran obres dels compositors Lluís Millet, Amadeu Vives, Enric Morera, Ricard Lamote, Manuel Blancafort, Manel Oltra i Josep Vila, entre d'altres.

 

L’acte és organitzat pels Amics de la Música de Valls i la Comissió ciutadana de l'orgue de Valls, que amb aquest segon concert, pretén oferir un acte d'alt nivell musical, alhora que recaptar aportacions per continuar avançant en el projecte de recuperació de l'orgue de Valls, un instrument pensat perquè la ciutat amplii la seva oferta musical, a benefici de tots els vallencs i vallenques.

 

Les entrades pel concert tenen un preu de 15 euros i es poden trobar a les taquilles del Teatre Principal (en l’horari d’obertura i venda habitual, així com a l’Oficina de Turisme i a l’església de Sant Joan.