GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls ofereix un nou concert

El concert tindrà lloc a les 19.30 h a la sala d'actes del Convent del Carme
Imatge de presentació del Cor Modern de l'Escola de Música Robert Gerhard de Valls | EMM Robert Gerhard

 

El Cor Modern de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard, format per una trentena d'alumnes d'entre dotze i disset anys, posarà a l'escenari, el proper dijous 21 de març, algunes de les cançons que han estat treballant darrerament. El concert tindrà lloc a les 19.30 h a la sala d'actes del Convent del Carme.

 

L'actuació girarà entorn de cançons tradicionals de diferents indrets de l'Àfrica i del Gospel. També s'aprofitarà l'avinentesa per a estrenar el vestuari que ells mateixos van elaborar durant el cap de setmana de treball que van fer el passat novembre a Tamarit.

 

El Teatre Principal de Valls acollirà un nou concert

 

Per altra banda, el proper 5 de juny el Cor Modern, coordinat pels professors Mireia Besora i Eloi Fort, oferiran un nou concert, en aquest cas al Teatre Principal, en el que s'hi podran escoltar algunes de les peces del recital de primavera i d'altres que vindran a completar el projecte. En aquesta ocasió, estaran acompanyats d'un grup de percussió estable de l'escola integrat per set alumnes adolescents.

 

Projecte compartit entre la Robert Gerhard i el Centre Obert

Centre Cívic de Valls a Ca Creus | Redacció

 

Anualment, l'Escola de Música Robert Gerhard i el Centre Obert també comparteixen projecte en el marc de l'Escola Oberta de l'Escola de Música. La responsable de l'activitat serà Mireia Besora, que estarà acompanyada per monitors del centre obert i dels professors del grup de vent, Enric Tudela i Sergi Raya.

 

Aquest any el projecte es concreta en la col·laboració del grup d'infants de 9 a 11 anys del Centre Obert i el grup de vent de petits de l'escola de música, amb la mateixa franja d'edat. Durant les pròximes setmanes prepararan un repertori de cançons que mostraran en concert el dia 8 d'abril a la Casa de Cultura, per tal de visualitzar el projecte. El repertori i les activitats que es treballaran giren al voltant de la figura del forner, com artesà del pa.

 

Potser també us interessa: