Grup Marea

Els grups Marea i La Fuga, junts en un concert acústic a Valls

Les entrades per assistir al concert de Kutxi Romero i Razkin es poden adquirir de manera telemàtica a la pàgina web de l'Ajuntament de Valls o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal

El  Centre Cultural  de Valls serà l'escenari, aquest dissabte 20 de febrer, a partir de les 19.00 h, l'estrena, a Catalunya, d'un  concert elèctric  però en format proper que reunirà, de manera excepcional, els cantants de Marea i La Fuga, dues de les formacions més destacades del rock peninsular dels darrers 30 anys, i fins fa poc habituals en els grans formats que per la pandèmia han readaptat.

⛈❄️ IMPORTANT: No et perdis el nou grup de Facebook de Catalunya Méteo. Amb les millors fotos i vídeos del temps a Catalunya i totes les previsions. Comenta amb els nostres meteoròlegs el temps i la previsió a Catalunya. Clica aquí, T'ENCANTARÀ!

Durant l'espectacle, el vocalista, lletrista i compositor  Kutxi Romero  farà un repàs complet dels grans èxits de Marea, acompanyat de dos fidels escuders, els guitarristes Pete i Juanito Lorente, integrants del grup. Després de l'èxit esclatant de la gira que els navarresos van realitzar plegats el passat 2019, durant la qual van batre els seus rècords d'assistència de públic, el concert de Valls ofereix l'oportunitat única de reviure les cançons més celebrades de la trajectòria de Marea en un ambient marcat per la proximitat i la intimitat.

La vetllada musical també servirà per gaudir, en directe, del primer treball en solitari de  Razkin, guitarrista conegut per ser el cantant, des de l'any 2009, de la banda rockera La Fuga. Razkin ha estat l'elegit per Kutxi Romero com l'artista convidat —un convidat de primera categoria— per embarcar-se en aquesta gira de mitjà format que omplirà Valls d'esperit roquer.