El Convent de les Arts d’Alcover presenta una variada programació de tardor

S'han programat activitats de música, teatre, circ, dansa, arts visuals i cinema
Aquest migdia s'ha presentat la programació de tador del Convent de les Arts d'Alcover. | J.V.

 

La tardor a Alcover tindrà una programació cultural molt variada que anirà des d'activitats de música, teatre, circ, dansa, arts visuals fins al cinema. El Convent de les Arts ha presentat aquest dijous, 13 de setembre, la nova temporada d’arts escèniques de tardor que inclouen una desena de propostes que tindran lloc del 7 d’octubre al 16 de desembre.

 

Quatre concerts de diferents estils de música al Convent de les Arts

La música de diferents de estils protagonitzarà els quatre concerts de tardor al Convent de les Arts. 'Les Sessions' Ferotges de Feliu Ventura amb l’acompanyament de Xerramequ i els Aborígens arribaran el 20 d’octubre a les 22.00 hores, dins el programa de la Festa Major d’Alcover. Una estrena amb segell Km0, de la mà de la música neoclàssica de NuN amb ‘Homaro’, el primer treball en comú de Gerard Marsal i Medir Bonachi, tindrà lloc el proper l’11 de novembre a les 19.00 hores. La jove Paula Valls actuarà al Convent de les Arts amb ‘I am’, el seu primer treball de llarga durada, el 2 de desembre a les 19.00 hores. I l’última proposta musical, i que tancarà el cicle de tardor, és ‘A vore’ un projecte de mestissatge temporal i «tradificció» sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre amb Sònia Gómez, Ramón Balagué, astrio, Pau Puig i Carme Balagué. Aquest espectacle tindrà lloc el 16 de desembre a les 19.00 hores.

 

Gerard Marsal i Medir Bonachi han actuat durant la presentació de la programació de tardor del Convent. | J.V.

 

Per la Festa Major, el 21 d’octubre a les 18.30 i a les 21.30 hores, arribarà el teatre a Alcover de la mà de la Companyia Sala Trono amb ‘Al sostre’, una comèdia Km0 amb Nigel Planer, Israel Solà, Pau Ferran i Orol Grau. I per a Petits i Grans s’han programat dos espectacles: ‘Un circ amb Josafat’ de la companyia vallenca Passabarret. Aquesta obra arriba després de la residència de la companyia al Convent de les Arts. I per altra banda, les ‘Set cabretes’, de la Cia. Teatro Los Claveles, un espectacle en col·laboració amb el Festival Guant de Valls,

Més notícies de la categoria Alt Camp