Convocada la 66a edició de la Firagost de Valls

L'exposició pretén convertir a l'Alt Camp en un referent agràri

La Firagost, l'exposició dels productes de l'agricultura i tecnologia agrària del camp català, celebrarà finalment la seva 66a edició, el dimarts 4 i el dimecres 5 d'agost a Valls, la capital de l'Alt Camp, on s'ha realitzat en les passades edicions. Entre d'altres, s'hi podran trobar les exposicions de fruits i productes del camp, d'alimentació artesanal, les de maquinària agrícola o de vehicles.

Així ho ha anunciat la Comissió Organitzadora de la Firagost, que espera que l'exposició del camp català contribueixi a la «divulgació, promoció i venda d'un ampli ventall de productes del camp i derivats», així com de maquinària agrícola. També es pretén que la fira contribueixi a convertir a la ciutat de Valls, però també a la comarca de l'Alt Camp, a convertir-se en un referent líder dins el sector, «en aquests moments de tanta necessitat i que cal potenciar al màxim».

Des de l'organització es pretén que la Firagost sigui una eina positiva per a totes les empreses i institucions presents a l'exposició, es convida a tothom a participar-hi, els dies 4 i 5 d'agost.

"Valls recupera la gestió de les dues llars d'infants del municipi" "Un Sant Joan sense castells a Valls: «No es pot aguantar!»"