Es crea la Uni贸 d'Escacs, el nou club d'Alcover

Els interessats a formar part de la Uni贸 d'Escacs d'Alcover poden accedir al Facebook de l'entitat i posar-se en contacte amb l'organitzaci贸
La pla莽a Nova va acollir unes simult脿nies entre el professor d'escacs d'Alcover i nou infants que formen part del club | Cedida

 

Des de fa uns anys, l'AMPA de l'Escola Mare de D茅u del Remei d'Alcover ofereix la possibilitat als alumnes de poder aprendre i practicar els escacs. Vist l'猫xit de l'activitat, aquest 2019 es constituir脿 oficialment la Uni贸 d'Escacs d'Alcover, un nou club esportiu que permetr脿 continuar perfeccionant aquesta pr脿ctica m茅s enll脿 de l'脿mbit escolar i que impartir脿 classes tant per infants com per adults.

 

Per fer un petit tastet, el dilluns 9 de setembre la pla莽a Nova va acollir unes simult脿nies entre el professor d'escacs d'Alcover i nou infants que formen part del club; com tamb茅 aquelles persones que volien comprovar si els atreia aquesta activitat. Tots ells van poder mostrar les seves habilitats sobre el tauler de joc. Els escacs s贸n un joc de naturalesa recreativa i competitiva que s'utilitza com a eina transversal i educativa per incentivar el raonament, la presa de decisions, exercitar la mem貌ria, la concentraci贸 i treballar la paci猫ncia, entre d'altres.

 

Aquest club ajudar脿 a fer cr茅ixer el teixit associatiu del poble i l'Ajuntament d'Alcover li dona suport, tal com ho fa amb la resta de clubs del municipi. Aquells interessats a formar part de la Uni贸 d'Escacs d'Alcover, poden accedir al facebook de l'entitat i posar-se en contacte amb l'organitzaci贸 que els facilitar脿 tota la informaci贸 necess脿ria.