Imatge de la cloenda dels cursos que ha ofert Vallsgenera, a Valls, per tal d'afavorir la inserció laboral.

Més d’un centenar de persones participen en cursos per trobar feina a Valls

Un total de 130 alumnes s’han beneficiat de diversos cursos de formació que ofereix Vallsgenera amb una altra inserció laboral que en alguns casos supera el 90%

Fins a 130 persones s’han beneficiat d'una desena de cursos de formació que afavoreixen la inserció laboral a Valls que s’imparteixen des de l’organisme autònom Vallsgenera. El passat dimecres 27 de febrer va tenir lloc l'acte de cloenda d’aquests cursos.

A l'acte, que es va celebrar a les 18.00 hores a la sala d'actes de Vallsgenera, hi va assistir el regidor d'Empresa i Ocupació i president de Vallsgenera, Joan Carles Solé i la directora de l'Oficina del SOC a Valls, Teresa Bergada. Aquests cursos van adreçats a joves i adults amb edat laboral i tenen l'objectiu de promoure i garantir la inserció laboral mitjançant la millora del seu currículum vitae professional.

La realització d'aquests cursos de formació implica una millora en la qualificació professional i millors garanties d'accedir a un lloc de treball. Els cursos han constat d'una formació teòrica i pràctica a l'aula o tallers de Vallsgenera. Després, un total de 62 alumnes han realitzat unes pràctiques no laborals a diferents empreses per acabar de formar-se en l'ofici o professió.

La inserció laboral supera el 90% en alguns casos

Pel que fa al nivell d'inserció destacar que arriba a ser d'un 92,8% en el cas d'un curs d'auxiliar de magatzem, i en la resta de cursos la mitjana d'inserció és de més del 70%.

Els cursos que s'han realitzat estan dedicats a diferents temàtiques. Per una banda, s'han executat cursos sobre gestió de magatzem, en concret han sigut 4 cursos d'activitats d'auxiliars de magatzem (59 alumnes). En referència als idiomes s'han desenvolupat dos cursos d'anglès dirigit a la gestió comercial (25 alumnes).

Pel que fa al camp administratiu, ha tingut lloc el curs d'auxiliar de gestió administrativa (19 alumnes). També s'ha desenvolupat el curs d'activitats auxiliars de comerç (14 alumnes). Finalment, ha tingut lloc el curs de soldadura (13 alumnes).

També et pot interessar: 


Comentaris