decennals-valls

Valls decidirà després de l'estiu si se celebren les Festes Decennals l'any 2021

L'esdeveniment s'hauria de celebrar entre el 29 de gener i el 7 de febrer de l'any vinent

La  crisi sanitària del  coronavirus  ha trastocat, de dalt a baix, el calendari festiu i tradicional de Valls. Per aquest motiu, i davant de la  incertesa  en l'evolució de la pandèmia i les fases en la desescalada del confinament, des de fa setmanes la Fundació de les Festes Decennals té sobre la taula la decisió de mantenir la celebració de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela durant el mes de febrer de 2021 o bé posposar-les  fins que les garanties sanitàries i econòmiques siguin més favorables.

En aquest sentit, Dolors Farré, l'alcaldessa del municipi, ha assegurat en una entrevista al programa '365 dies després...' de Tac12 que la decisió final sobre l'assumpte es prendrà després de l'estiu, probablement a l'octubre, quan hi hagi més dades sobre els possibles escenaris de principis d'any. Pel que fa a l'organització, Farré ha explicat que les diverses comissions segueixen treballant a ple rendiment en la confecció del  programa d'actes per a fer la celebració l'any 2021, entre el 29 de gener i el 7 de febrer.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!