Valls decidirà després de l'estiu si se celebren les Festes Decennals l'any 2021

L'esdeveniment s'hauria de celebrar entre el 29 de gener i el 7 de febrer de l'any vinent

La crisi sanitària del coronavirus ha trastocat, de dalt a baix, el calendari festiu i tradicional de Valls. Per aquest motiu, i davant de la incertesa en l'evolució de la pandèmia i les fases en la desescalada del confinament, des de fa setmanes la Fundació de les Festes Decennals té sobre la taula la decisió de mantenir la celebració de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela durant el mes de febrer de 2021 o bé posposar-les fins que les garanties sanitàries i econòmiques siguin més favorables.

En aquest sentit, Dolors Farré, l'alcaldessa del municipi, ha assegurat en una entrevista al programa '365 dies després...' de Tac12 que la decisió final sobre l'assumpte es prendrà després de l'estiu, probablement a l'octubre, quan hi hagi més dades sobre els possibles escenaris de principis d'any. Pel que fa a l'organització, Farré ha explicat que les diverses comissions segueixen treballant a ple rendiment en la confecció del programa d'actes per a fer la celebració l'any 2021, entre el 29 de gener i el 7 de febrer.

"La sorprenent temàtica per a l'edició del Barri en Flor 2020 de Valls" "Es programen els primers actes culturals de manera presencial a Valls"