Alcover celebrarà aquest dissabte la Diada de les Entitats amb una jornada plena d'activitats

Dissabte 29 de juny és la data escollida per celebrar aquesta jornada lúdica i festiva amb les entitats i associacions com a eix central
Diada de les Entitats d'Alcover 2018. | Cedida

 

Aquest dissabte 29 de juny, Alcover tornarà a celebrar la Diada de les Entitats. El teixit associatiu del municipi prendrà el protagonisme de la jornada on s’han programat diverses activitats.

 

Els actes es donaran inici a partir de les 9.00 hores amb l'esmorzar de l'Associació de Caçadors a la urbanització Serradalt. Una hora després, a les 10.00 hores, la mateixa entitat farà un entrenament i a les 16.00 hores, es durà a terme el tir al plat a la urbanització.

 

A les 9.00 hores, també, es durà el tret de sortida de la bicicletada popular organitzada pel Club Ciclista Alcover i el posterior esmorzar al Mas de Forès. Les inscripcions es poden fer al PIJ o al web de l’Ajuntament d’Alcover. L'activitat sortirà des de davant de l'Hort de Sant Antoni.

 

A la mateixa hora, el Club Esportiu Alcover ha organitzat un esmorzar popular al Camp d'Esports Kiko Casilla, i tot seguit, han preparat un torneig de futbol 7 amb aspersors.  A les 10.00 hores, al carrer de les Rodes, l'Associació de Jubilats ha organitzat un torneig de petanca; i una hora més tard, a les 11.00 hores i al mateix indret, el Club de Bitlles d'Alcover farà la tirada de bitlles catalanes.

 

Diada de les Entitats d'Alcover 2018. | Cedida

 

Ja al migdia, a les 14.00 hores, el Col·lectiu de Dones ha preparat un dinar de germanor amb paella al Cercle d'Amics. En finalitzar el dinar, a les 16.00 hores, aproximadament, es durà a terme el cafè concert a càrrec de l'Associació EMMA Cultura. 

 

Taller de construcció d’hotels per a insectes

També a les 16.00 hores, el Casal Popular La Bretxa proposa el taller, obert a tothom, de construcció d’hotels per a insectes. Els principals elements del seguici popular, La Banda de Cornetes i Tambors Verge del Remei, els Xiquets d'Alcover, el Ball de Diables i Diablons Bruixots d'Alcover, la Colla Gegantera i els Xoriguers, faran una cercavila des del Pavelló Municipal fins a l'església Vella a les 17.00 hores. El Club Patí Alcover celebrarà, al Pavelló Municipal, el seu 25è aniversari, a les 19.00 hores.

 

Tret de sortida a l’Alcopica

Al vespre-nit, a partir de les 21.00 hores, es donarà el tret de sortida a dos caps de setmana de degustacions en forma de tapa: l'Alcopica, amb la participació de restauradors del poble. Aquesta és una proposta culinària organitzada des de la regidoria de Joventut. I per cloure la Diada de les Entitats 2019, el Ball de Diables Bruixots d'Alcover ha organitzat el concert amb la Prole Band, All Covers i Dj's a l'Hort de Sant Antoni.