GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos ferits lleus en un accident a l'N-240 a Valls

El trànsit s'està desviant per les instal·lacions de l'hotel a l'espera que retirin els vehicles implicats
Dos ferits lleus en un accident a l'N-240 a Valls | Google Maps

 

Al voltant de les set de la tarda d'aquest divendres, 28 de juny, dos turismes han impactat accidentalment a la carretera N-240, al seu pas pel terme municipal de Valls. Com a conseqüència del xoc, un dels vehicles ha rebotat també contra les grans àmfores que decoren l'entrada de l'Hotel Fèlix, situat en aquest tram de la via.

 

La trencadissa de les àmfores i dels cotxes, així com els mateixos vehicles que han quedat al mig de la calçada, han deixat impracticable aquest tram de carretera; motiu pel qual els agents dels Mossos d'Esquadra s'han vist obligats a tallar la via i desviar la circulació a través de les instal·lacions de l'hotel de la zona.

 

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques a TarragonaDigital, els conductors dels vehicles han resultat ferits lleus, i mentre que un s'ha negat a rebre atenció mèdica, l'altre ha estat traslladat al Pius Hospital de la capital de l'Alt Camp.

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.