GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Valls acollirà l'edició de tardor i hivern de l’EcoFira del Camp de Tarragona

La Bajoca reuneix aquest dissabte quinze parades de productors i elaboradors ecològics i de proximitat a la plaça de la Zeta
La plaça de la Zeta de Vallsacollirà la segona edició de l'EcoFira | Cedida

El Grup de Consum La Bajoca, format actualment per 4 grups locals a Valls, Tarragona, Vila-seca i La Canonja, organitza aquest dissabte 9 de novembre la segona edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona, aquest cop centrada en els productes de tardor-hivern. La Bajoca vol donar a conèixer aquest cop la venda directa i de proximitat, regulada per la Generalitat de Catalunya i que permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, per mitjà d’un logotip identificatiu.

 

Durant tot el dia l’EcoFira comptarà amb servei de barra i els estands de: Cerveses les Clandestines, Cervesa Kesse, Verdures La Magalla, Cuina del Comú, Formatges La Segalla, El Boc de Mont-ral, Cafès Lider, Forn de Ca Pié, Vins Dasca-Vives, Celler Carlania, La Garrofina, Fleca l’Aresta, Mel Entre Flors, Cremes La Menjamiques, licors Tres Cadires, Corremarges, Mossegades de Salut, La Bajoca (amb productes dels seus proveïdors).

 

L’EcoFira coincideix aquest cop amb la nova fira de llibres «Altres Lletres – Fira del pensament crític i l’acció conscient», que se celebrarà també a la plaça de la Zeta i comptarà amb la participació de 24 editorials i una desena de presentacions de llibres. Pels organitzadors, la coincidència d’ambdues cites és una gran oportunitat per a fer més atractiva la jornada, mantenint un fil conductor comú, a través del consum crític i conscient.

 

PROGRAMA D'ACTES

11.00 h a 12.30 h, presentacions de productes i tastos, amb Kombucha la Valiente i Vegan Market.

13.00 h, vermut amb Rapsoda Musical i dinar, que constarà d’un tast de plats variats amb ingredients del grup de consum, a partir de receptes saludables de «Mossegades de Salut».

18.00 h al local de Cafès Lider, presentació del Calendari i Receptari creat per la il·lustradora Berta Artigal i la dietista Alba Saura.