erc-compromís-valls

ERC i Compromís per Valls a Picamoixons aposta per les mesures urbanístiques i de serveis

L’alcaldable a Valls, Jordi Cartanyà, ha visitat recentment els membres de la llista que treballaran per a l’EMD

Les mesures de caire urbanístic i de serveis als veïns i les veïnes són prioritàries per a Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls a Picamoixons. L’equip que es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig per gestionar l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) aposta per millores en aquest àmbit sense oblidar-ne d’altres de caràcter mediambiental, econòmic, cultural o educatiu. L’alcaldable a Valls, Jordi Cartanyà, va visitar recentment els membres de la llista que treballaran per a l’EMD.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Del paquet de propostes urbanístiques, destaquen: acabar la primera planta i remodelar les naus de Ca l’Orga; fer promoció d’habitatges nous i concedir ajudes per a la rehabilitació d’immobles; urbanitzar els carrers de Sant Josep i Sant Isidre; canalitzar el clavegueram del torrent de les Guixeres; arranjar la jardineria i netejar les teulades del cementiri, i millorar la mobilitat a peu a tot el municipi, entre d’altres.

Jordi Cartanyà destaca que les persones de l’equip de Picamoixons«treballaran per crear el caliu necessari perquè tots els veïns i totes les veïnes s’identifiquin amb el poble. Són un equip jove i preparat que vetllarà per tenir més recursos per al poble i pels convenis que afecten el desenvolupament de l’EMD». Així doncs, es potenciarà la comunicació entre les entitats, es projectarà l’EMD per tal que tothom sàpiga què passa al poble, i es prioritzaran els temes socials per millorar el dia a dia de la gent.

L’equip també té com a objectius obtenir més recursos econòmics per a l’EMD, convocar anualment els veïns i veïnes a sessions informatives, inventariar els béns de l’EMD, buscar recursos per a una depuradora, i preparar la celebració dels 25 anys de la constitució de l’EMD el 2021. Finalment, cal destacar que es potenciaran les activitats i els espais per al jovent i la gent gran, es col·laborarà estretament amb l’Escola Rocabruna i es vetllarà pels aspectes relacionats amb la seguretat ciutadana.