Núria Gavarró ocuparà el segon lloc a la llista d’ERC a Valls

Els republicans anuncien, també, que elaboraran una candidatura paritària

Núria Gavarro farà tàndem amb Jordi Cartanyà a les properes eleccions municipals del mes de maig a Valls i pujarà una posició respecte a els últims comicis. L'actual regidora de Participació Ciutadana i Igualtat de l'Ajuntament de Valls ocuparà el segon lloc d’una llista d’ERC a la capital de l'Alt Camp que encara s’està confeccionant.

Una llista totalment paritària d'ERC a Valls, 50% dones i 50% homes

La llista dels republicans a la capital de l’Alt Camp serà «totalment paritària», amb 50% de dones i 50 % d’homes, segons ha anunciat el seu cap de llista aquest matí durant un esmorzar aquest matí amb la premsa. En aquest sentit, i segons Gavarró, cal visibilitzar el «feminisme» dins d’ERC Valls i traslladar el punt de vista de les dones en les polítiques municipals.

ERC Valls ha mantingut una trobada amb la premsa quan falten pocs més de tres mesos per les eleccions municipals.
ERC Valls ha mantingut una trobada amb la premsa quan falten pocs més de tres mesos per les eleccions municipals. | J.V.

 

Local de campanya d'ERC Valls a la plaça del Pati

En la trobada amb els mitjans de comunicació de la ciutat també s’ha anunciat que aquest proper dissabte, 16 de febrer, els republicans inauguraran el local de campanya que estarà situat a El Pati. L’objectiu d’aquest nou espai és, segons els republicans «afavorir la interlocució amb la ciutadania.»

 

Gavarró és directora de l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià

Gavarró milita a ERC i a les JERC des de l’any 2004, on ha participat en executives locals, comarcals, regionals i nacionals. A més, és membre fundadora de l’ANC a Valls i va ser membre de l’executiva permanent de Valls Decideix, que va organitzar la consulta sobre la independència a Valls el 25 d’abril de 2010. L'actual regidora de Participació Ciutadana i Igualtat de l'Ajuntament de Valls va ser nomenada, l’any 2016,  directora de l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià, situat al Monestir de Poblet.

També et pot interessar:


Comentaris