Justo Molinero y Los Descastaos tornen amb un nou espectacle a Valls

El Centre Cultural de Valls acollirà ‘La tercera juventud’, el nou espectacle de Molinera, precedit de grans èxits

Aquest diumenge 8 de març, a les 17.30 hores, Justo Molinero y Los Descastaos tornen al Centre Cultural amb un nou espectacle: ‘La tercera juventud’. Després de l'èxit a Valls assolit anteriorment, tornen amb aquesta nova obra escrita per José Cedena.

El cantant Jonathan Santiago també estarà present amb les seves cançons escrites per Miguel Moyares, de Ecos del Rocío, i les coples que el van fer guanyar el programa de televisió ‘Se llama Copla’.

Exitoses obres precedeixen l’espectacle

Justo Molinero ja tenia al cap la idea de fer un espectacle fa temps. L’any 2015, va plantejar-se el repte i va néixer ‘Ahora me toca a mi’, que va ser un èxit de públic. Després va arribar ‘Novios con solera’ i ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’.

Després de l’última gira la companyia va voler abaixar el teló de manera definitiva amb ‘Sueñostengas y se te cumplan’, però els oients de la ràdio amb les seves trucades, reclamaven la tornada, que ha estat aquest 2020 amb ‘La tercera juventud’, que es podrà veure aquest diumenge a Valls.

Justo Molinero viu a Catalunya des de finals de l’any 1967, tot i que va néixer a Villanueva de Córdoba.

El 1982 va fundar Radio Tele Taxi. Ell, en aquell moment, posseïa una llicència i exercia de taxista a Barcelona. La idea va sorgir per a donar cobertura informativa als milers d'usuaris del servei de taxi de la ciutat que s'esperava arribarien amb motiu del Campionat Mundial de Futbol de 1982.

En aquell moment tenia el convenciment que l'esdeveniment generaria una gran demanda de servei i que, en absència d'altres tecnologies de posterior desenvolupament, la ràdio podria contribuir a establir la comunicació i oferir entreteniment a professionals i usuaris. Finalitzat el Mundial, aquella iniciativa es va convertir, ràpidament, en una emissora de ràdio popular i d'èxit.

"‼ATENCIÓ: Gir de guió d'última hora en la moció de censura de Cabra del Camp" "📸AGENDA: La volta en cotxe de fa 100 anys, ara en una mostra fotogràfica a Valls"