L'espectacle familiar de teatre, música i objectes MOMO arriba al Convent de les Arts d'Alcover

Serà el diumenge 10 de març a les 18.00 h. La proposta Momo de la Cia. Anna Roca està recomanada a partir de 6 anys i ha rebut el Premi de la Crítica Familiar 2015
Convent de les Arts d'Alcover | Redacció

 

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, diumenge 10 de març a les 18 h, la proposta Momo de la Cia. Anna Roca, recomanada a partir de 6 anys i amb el Premi de la Crítica Familiar 2015. Anna Roca porta amb la seva companyia treballant en espectacles per a petits i grans des de l’any 1996, adaptant diversos textos de la literatura.

Una proposta cultural que vol reflexionar sobre el ritme de vida actual de la societat

Momo és un espectacle de creació, fet a foc lent, on el protagonista és el temps, la mirada, la poesia visual. És una reflexió sobre el nostre ritme davant la vida. Tres personatges que viuen en un jardí botànic abandonat expliquen la història de Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d'un dels bens més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Un espectacle que vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de vida de la societat actual, basat en la novel·la de Michael Ende.

Momo és un espectacle recomanat a partir de 6 anys i ha rebut el Premi de la Crítica Familiar 2015 | Redacció

 

L'Escola de l'Espectador proposa un debat en família

En el marc de l'escola de l'espectador, en finalitzar l'espectacle es durà a terme el debat en família, de la mà dels membres de la companyia Anna Roca, en què petits i grans podran comentar aquells aspectes "grisos" de la vida que apareixen a l'espectacle.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici de l'espectacle. El preu és de 6€ en l’entrada general i de 4€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle està inclòs en els abonaments Petits & Grans i General.

"ATENCIÓ: Dos vallencs entre els candidats d'ERC al Congrés dels Diputats" "El Museu d'Alcover també s'afegeix a la celebració del Dia Internacional de la Dona"