Plantes de Nadal al mercat de Valls

Valls estrenarà 'El Regne de les Melodies', l'espectacle de Nadal que substituirà el tradicional Parc de Nadal

La proposta tindrà lloc a l'interior de la vela circense de la companyia vallenca Passabarret entre els dies 28 de desembre i 4 de gener

El  Nadal  vallenc presenta, aquest any, diverses novetats dins la programació, en un cicle que ha estat enfocat especialment a donar suport als sectors de la cultura i el comerç de proximitat, afectats per la crisi de la Covid-19. Així, després de les primeres activitats iniciades amb l'encesa de l'enllumenat, i que ja han presentat noves  propostes com les itineràncies de diverses formacions musicals pels eixos comercials, Valls es prepara ara per donar el tret de sortida al bloc més familiar de la celebració de Nadal a la ciutat.

Durant aquestes setmanes, les representacions d'Els Pastorets Principals de Valls, les campanades del Cap d'Any Infantil o l'obertura de la  Fàbrica de les Il·lusions encetaran les activitats per a tots públics, pensades especialment per a gaudir en família i amb els més menuts com a protagonistes. Aquest any però, Valls viurà també l'estrena d'un nou espectacle, que sota el nom d'El Regne de les Melodies, omplirà de màgia i esperit nadalenc el pati de l'escola Enxaneta, un espai que fins ara acollia el tradicional Parc de Nadal, espai lúdic i familiar que aquest any no es realitzarà degut a les restriccions derivades de la normativa per a la contenció de la pandèmia.

Amb tot, l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Valls ha treballat en aquesta nova proposta per tal de generar un espai familiar atractiu que es desenvoluparà durant les jornades en què habitualment ho feia el Parc de Nadal. Així, El Regne de les Melodies, veurà la llum el proper  28 de desembre i es podrà visitar fins al  4 de gener, en horari de matí i tarda, de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h, a excepció dels dies 31 de desembre i 1 de gener, en què únicament obrirà portes en la franja de matí i tarda respectivament.

Les visites es realitzaran en grups reduïts i en diverses sessions per les que caldrà, com ja és habitual, reserva prèvia de localitats, a un preu simbòlic de 2 euros. Les entrades, que s'estan assignat a bon ritme, ja estan disponibles presencialment a les taquilles del Teatre Principal o al web de l'Ajuntament.

En una vela de circ

L'espectacle visual que es desenvoluparà a l'interior de la vela de circ de la Cia Passabarret, convertirà l'espai en un sorprenent viatge ple d'històries, integrant-lo com un personatge més de la història. Estel·la Poinsettia, concertista, porta molt de temps intentant crear la melodia més màgica que mai s'hagi sentit, per tal de retrobar-se amb la  màgia  de cada Nadal. Per tal d'aconseguir el seu objectiu, convida a totes les nenes i nens a viatjar, amb ell i la seva fantàstica vela, al Gran Regne de les Melodies. Un cop allà, comença la recerca de totes les melodies que es troben amagades en els diferents regnes nadalencs que conformen aquest màgic món. Diferents personatges faran descobrir al protagonista, i a les nenes i nens que l'acompanyen, i abans de retornar a casa, tot allò que realment necessiten per dotar de màgia les seves melodies.