Operari a la pista de Vila-rodona

Vila-rodona estalviarà un 65% d'energia amb la substitució de les lluminàries del pavelló i la pista de pàdel

Ambdues accions tenen un cost d'11.000 euros en total

L'Ajuntament de Vila-rodona  ha substituït, en les darreres setmanes, les  lluminàries tant del pavelló esportiu com de la pista de pàdel municipal. Amb aquesta acció, el poble pretén aconseguir un  estalvi energètic del 60% i del 65% respectivament, ja que es tracta de la instal·lació de lluminàries asimètriques i aquest fet apropa als objectius d'eficiència energètica dels equipaments municipals.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Ambdues accions tenen un cost d'11.000 euros en total, 5.000 euros pel que fa al pavelló esportiu i 6.000 euros pel que fa a la pista de pàdel.

Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-rodona està adherit al Pla d'acció per a l'energia sostenible (PAES), que té per objectiu proposar actuacions en matèria d'estalvi energètic, millora en la mobilitat, millora en la gestió de residus i en la gestió de l'aigua per tal d'assolir els compromisos de reducció de gasos d'efecte hivernacle.

En aquest sentit, la Diputació de Tarragona actua com a coordinadora territorial de la demarcació de Tarragona a partir d'una iniciativa de la Comissió Europea per contribuir a mitigar el canvi climàtic  des del món local, amb la reducció d'un 40% d'emissions de CO2 l'any 2030.