El film' Me llamo Violeta' sobre els joves transgènere es projectarà a Alcover

El preu de l'entrada és de 4,5 euros i de 3 euros si es disposa de descomptes
El film es projectarà al Convent de les Arts | Cedida

 

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, dissabte 23 de novembre a les 19.00 h, la projecció del film 'Me llamo Violeta', un documental sobre la vida de Violeta Jordà, la filla de Nacho Vidal. Aquest va ser estrenat el juny d'aquest any sota la direcció de Marc Parramon i David Fernández de Castro i s'inclou en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

 

Als sis anys, l’Ignacio va dir als seus pares: “Sóc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de la Violeta, dels seus pares, Nacho Vidal i Franceska Jaimes, i d’altres famílies – com la de l’Alan Montoliu – i joves transgènere, coneixem la complexitat del procés que afronten aquestes persones i els desafiaments que es troben pel camí.

 

'Me llamo Violeta' és una història real, que parla d’identitat i de gènere, de com es viu la transsexualitat en primera persona. A través de l’acceptació, el patiment, l’esperança i el respecte, s’aborda el tema a través de diferents situacions i persones.

 

El preu de l'entrada és de 4,5 euros  i de 3 euros si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades.

 

"👉Alcover celebrarà el Dia internacional per a l'eliminació de la violència de gènere" "😱2 plantacions i 1 laboratori de marihuana amb prop de 3.000 plantes a l'Alt Camp"