Francesc Caballero

Francesc Caballero es presenta per última vegada com a candidat a l'alcadia de Valls

Així ho ha confirmat després de la Junta Local del Partit Popular de Valls i Junta Comarcal del PP de l'Alt Camp celebrades dimarts passat

Francesc Caballero tornarà a ser el candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Valls en les properes eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha confirmat després de la Junta Local del PP de Valls i Junta Comarcal del PP de l'Alt Camp, celebrades el passat dimarts 19 de març al vespre.

Segons l'alcaldable, es presenta per seny i vocació de servei, en considerar que «estem vivint un moment històric, on cal presentar una candidatura forta per afrontar els reptes actuals i dels propers anys». Ho farà amb una candidatura renovada, amb esperit de regeneració interna i preparant un relleu pel futur.

Caballero també ha confirmat que aquest és el darrer cop que es presenta com a cap de llista, ja que considera necessària una renovació total del Partit Popular a l'Ajuntament de Valls. En l'actual legislatura el Partit Popular de Valls només té un regidor en el plenari de l'Ajuntament de Valls.

En aquesta ocasió compta amb un equip renovat i compromès pels nous temps, preparat per treballar en tots els àmbits municipals. Per altra banda, dins d'aquest mes de març es farà públic quins seran els noms de les persones que l'acompanyaran en la candidatura.

Montse Moncusí serà la candidata del Partit Popular a l'alcaldia d'Alcover

A nivell comarcal, ja es coneixen els candidats d'algunes poblacions de la comarca, entre elles Alcover. Montse Moncusí és una dona integrada en el partit des de fa alguns anys i desenvolupa diverses responsabilitats tant a l’estructura comarcal de l’Alt Camp com a l’estructura local d’Alcover. En concret és secretària general de la Junta Local del PP d'Alcover i membre de la Junta Comarcal de l'Alt Camp, i a aquesta última desenvolupa les funcions de responsable de noves tecnologies i comunicació.

Potser també t'interessa:


Comentaris