La regidora de Via Pública i Serveis, Dolors Farré, ha visitat les obres de renovació de la il·luminació a la Fraternal.

La Fraternal renova completament la il·luminació del barri

L’obra té un pressupost de 40.277 euros i inclou, a més del barri de la Fraternal, el Barri de la Colla Vella

La Fraternal està renovant completament la il·luminació del barri.  Les obres de modernització de l’enllumenat acabaran aquesta setmana, segons ha informat el consistori vallenc. El projecte comporta el canvi d’enllumenat a set espais públics: Creu de Cames, Fraternal, Josep Aladern, Prudenci Bertrana, Raimon Caselles, Víctor Català i la plaça Pompeu Fabra.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L’obra amb un pressupost de 40.277 euros inclou, a més del barri de la Fraternal, el Barri de la Colla Vella, on s’espera començar obres aquest mateix mes de gener. A la Fraternal s’estan renovant 49 punts de llum, substituint les llumeneres i instal·lant llums LED que augmenten la sensació d’il·luminació a la via pública amb una major eficiència ambiental i reduint, a la vegada, un 80% de costos energètics.

Per millorar l’enllumenat a diferents barris i carrers de Valls, l’Ajuntament ha previst un pressupost global de més de 440.000 euros. Així, junt amb els barris de la Fraternal i Colla Vella, aquest 2019 està previst que s'executi també la modernització de l’enllumenat al carrer de la Cort i al Pati, la carretera del Pla –entre les places de la Creu i del Cementiri-, a tot el barri del Fornàs i s’ampliarà la renovació dels grups òptics a tot el passeig de l’Estació. En total, amb aquestes actuacions es renovaran 522 punts de llum.

Millora del ferm en diversos carrers de la ciutat

Aquest any també està previst iniciar diversos projectes de millora del ferm de diverses vies públiques. Les més importants seran al carrer Licoristes del polígon industrial, mentre que al nucli urbà s’ha programat actuar al carrer Alt Camp del barri de les Comarques, a diversos carrers de Sant Josep Obrer, al carrer Pere Català i Pic i a tot l’entorn del carrer Balmes. En global, entre l’asfaltatge de carrers, la modernització d’enllumenat a diferents punts de la ciutat i la millora i ampliació de parcs infantils, l’Ajuntament invertirà prop de 880.000 euros a 57 vies públiques de la ciutat.

Els reptes del polígon industrial de Valls per ser un referent al sud de Catalunya