ÚLTIMA HORA

Mor un ciclista atropellat a la T-310 a Pratdip

El Gran Recapte d'aliments recull més d’una tona d'aliments a Alcover

Diversos comerços i grans superfícies d’aquest municipi de l’Alt Camp han pres part en aquesta desena edició
Alcover recull més d’una tona d'aliments en el Gran Recapte. | Ajuntament d'Alcover

 

Alcover ha celebrat, el passat 30 de novembre i 1 de desembre, una nova edició del Gran Recpate d’Aliments. Diversos comerços i grans superfícies d’aquest municipi de l’Alt Camp han pres part en aquesta desena edició assolint un total de 1.026 quilos d’aliments de primera necessitat.

Alguns dels aliments recollits en el Gran Recapte d’Alcover han estat els següents: la llet (215 litres), l'arròs (161 kg), la pasta (138 kg), l'oli de soja (86 litres) i d'oliva (35), els llegums en pot (72 kg) i secs (42 kg), el sucre (59 kg) i les galetes (55 kg). També han destacat altres aliments recollits com la farina, els bricks de brou o el tomàquet en llauna entre d'altres

Una Iniciativa solidària 

El Gran Recapte és una iniciativa solidària organitzada per la Fundació Banc dels Aliments i que ha comptat amb col·laboració de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alcover, la secció local de la Creu Roja, el grup de catequesi de la Parròquia d'Alcover, el CAP d'Alcover, els comerços participants i a tota la gent que, a títol individual, va col·laborar com a voluntari o es va acostar a fer el seu donatiu.

Més de 4,5 milions de quilos de productes recollits

En total, a nivell de Catalunya, el Gran Recapte ha recollit més de 4,5 milions de quilos de productes, segons les primeres dades facilitades per l’organització, una xifra molt semblant als 4,6 milions de quilos que es van recollir l’any passat. Fins al 15 de desembre es poden seguir fent donacions a través d’internet.

El Gran Recapte ha comptat amb la participació de 27.500 voluntaris que s'han repartit pels 2.500 punts habilitats arreu del territori català. Oli, llet i conserves eren els principals productes que es demanaven des de l'organització.

"Més de 900 persones participen en els pressupostos participatius de Valls" "L'Ajuntament de Valls destina uns 7.000 € per a la Gran Festa de la Calçotada"