Incendi en la instal·lació elèctrica d’un bloc de pisos d’Alcover

Els bombers d’Alcover i de Valls han apagat el foc aquesta passada nit a la planta baixa d’un habitatge del carrer la Bretxa

Aquesta passada nit s’ha produït un petit incendi en un bloc de pisos a Alcover. Es tracta d’una instal·lació elèctrica que s’ha incendiat en l’altell d’una planta baixa del bloc de pisos situat al carrer de la Bretxa número 1 d’aquest municipi de l'Alt Camp.

Segons han informat fonts dels Bombers, l’avís per l’incendi es va produir pocs minuts abans de les 23.00 hores en aquest habitatge. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers d’Alcover i Valls per tal d’apagar el foc.

Els fets han passat en un bloc de pisos del carrer la Bretxa. | bombers Alcover

En el moment dels fets els ocupants de l’habitatge es trobaven fora, per tant, a causa del foc no es va produir cap ferit ni tampoc cap persona va haver de ser desallotjada.

L’incendi ha afectat el fals sostre d’aquests baixos. Un cop extingit l’incendi, els Bombers van procedir a ventilar el lloc i a comprovar el cablejat.

S'incendia un cotxe en una nau a Reus

Aquesta passada nit, els Bombers de la Generalitat han hagut de fer una altra sortida a la regió de Tarragona, a causa d'un altre incendi. En aquest cas, ha cremat un cotxe en una nau a la plaça Morlius de Reus, per causes que es desconeixen. Tampoc s'han hagut de lamentar danys personals, més enllà de l'ensurt. 

Els fets han passat cap a dos quarts d'una de la matinada i els bombers han desplaçat tres dotacions terrestres fins al lloc dels fets. L'actuació s'ha donat per tancada a un quart de dues. 

D'altra banda, també a Reus, es va produir un altre succés fa uns dies, concretament, el dissabte 26 de gener. Un conductor va ser aturat per la Guàrdia Urbana mentre circulava amb el cotxe en flames. El conductor anava sota els efectes de l'alcohol i tenia el permís de conducció suspès. 


Comentaris