Incendi en un immoble ocupat al carrer del Call, a Valls

Els fets van passar al voltant de la mitjanit d'ahir dimecres, 24 d'abril | El foc va generar una important fumerada, visible des de diferents punts del municipi
Imatge de la façana de l'edifici, al carrer del Call, el matí després de l'incendi | TarragonaDigital

 

Al voltant de la mitjanit d'ahir dimecres, 24 d'abril, un incendi va afectar un pis ocupat situat al carrer del Call, a la ciutat de Valls, a l’Alt Camp. L’immoble, abandonat i tapiat, està situat just al costat de l’arc medieval del mateix carreró i les flames es van propagar a la segona planta de l’edifici, que en té tres. Segons els Bombers, l'origen del foc va ser la crema de brossa i residus a l'interior de la casa. L'incendi va generar una important fumerada, que es va poder veure des de diferents punts del municipi.

El carrer del Call, avui al matí, ennegrit a causa de l'incendi | TarragonaDigital

 

El carrer del Call, ple de restes de l'incendi

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 00.15 hores, i al lloc dels fets hi van acudir els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al matí d’avui dijous, 25 d’abril, encara s’hi podien veure les restes de l'incendi, que han ennegrit el paviment del carrer. Un tècnic de l’Ajuntament de Valls s’ha apropat al lloc dels fets, per tal de fer-ne fotografia i avaluar els danys.

Incendi a l'antiga fàbrica de Ca Clols, a Valls | Albert Oliva

 

Incendi a l'antiga fàbrica de Ca Clols

Durant la tarda del passat dijous, 18 d'abril, un incendi va afectar una nau abandonada situada al Raval de Farigola, a tocar del Torrent de la Xamora, a Valls. El foc es va desencadenar en una zona de vegetació dels voltants de l'edifici, l'antiga fàbrica de Curtidos Clols. Al lloc dels fets hi van acudir fins a cinc dotacions dels Bombers, la Policia Local de Valls i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

L'incendi va provocar una gran columna de fum negre, visible des de diversos indrets de la capital de l'Alt Camp, que va crear molta expectació entre els vallencs i vallenques. L'interior i els voltants de la fàbrica eren plens de deixalles i materials inflamables, que van propiciar la propagació del foc.

Més informació: 

"Junts per Valls fixa com a prioritat la recuperació del patrimoni històric de la ciutat" "AGENDA: La Fira del Vehicle Usat i el Ral·li Ciutat de Valls coincideixen a la ciutat"