Un ciclomotor queda totalment calcinat a Alcover

Els fets s'han produït a la matinada i s'ha alertat als Bombers que s'estava incendiant una moto que estava estacionada a la plaça Lluís Companys
Actuació dels bombers en una imatge d'arxiu | BP Diari

 

Una motocicleta ha cremat totalment, la matinada d'aquest dijous 28 de febrer, a la plaça Lluís Companys del municipi d'Alcover. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a la 1.28 h de la matinada i fins al lloc dels fets s'hi ha traslladat una dotació amb un vehicle terrestre.

Les tasques d'extinció de l'incendi han durat poc més de mitja hora i el vehicle ha quedat completament calcinat. Fins al moment, es desconeixen les causes que han produït l'incident.

És el segon vehicle cremat a Alcover en dos mesos

L'incendi de la motocicleta és el segon incident amb un vehicle que es crema al municipi en poc més de dos mesos. El passat mes de desembre, concretament el diumenge 2, també al terme municipal d’Alcover, una furgoneta es va cremar sencera. En aquella ocasió, fins al lloc dels fets s'hi va traslladar un vehicle de la Guàrdia Municipal d’Alcover, així com dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues dotacions de Mossos d’Esquadra. El vehicle en qüestió es trobava al Taller Mecànica i Planxa Alcover.

S'ha tallat l'accés a l'AP-7 des de la carretera C-14 a Vila-seca | Google Maps

 

Incendi de matolls a Vila-seca a l'AP-7

Els Bombers de la Generalitat han actuat, aquest matí, en un incendi que ha afectat la vegetació que hi ha al costat de la carretera C-14, a dins del terme municipal de Vila-seca. En aquest sentit, s'han desplaçat fins al lloc dels fets tres dotacions de Bombers per apagar les flames. Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit a aquest mitjà de comunicació, a causa de l'incendi s'ha tallat l'accés de la C-14 cap a l'AP-7 a Vila-seca i s'han realitzat desviaments senyalitzats. De moment no es coneixen les causes de l'incident.

Potser també t'interessa:

"ATENCIÓ: Ja hi ha termini de presentació per al Concurs de relats breus de Sant Jordi" "ATENCIÓ: El poble de l'Alt Camp que sortirà a 'El Foraster' de TV3"