Valls inicia la reserva d'entrades gratuïtes pels festivals d'estiu Juliol Circense i EnVIu

El Juliol Circense i l'EnVIu tindran lloc al claustre del Convent del Carme
El claustre del Convent del Carme tornarà a maridar música i vi. | Ajuntament de Valls / Pere Toda

Valls activa el sistema de reserva d'entrades en línia pels festivals d'estiu Juliol Circense, que tindrà lloc del 14 al 16 de juliol, i el festival EnVIu, del 21 al 24 de juliol. A partir d'aquest dimecres 1 de juliol, des de les nou del matí, es podrà fer la reserva d'entrades a través del portal de tiquets Eventbrite. Els dos festivals es realitzaran, enguany, al claustre del Convent del Carme, un espai obert triat per poder garantir el compliment de les mesures de seguretat, en les primeres propostes presencials en la represa de l’activitat cultural municipal post Covid-19.

Les reserves, disponibles a partir d'aquest dimecres, es podran efectuar amb un màxim de dues entrades per persona. Des de l'Ajuntament es recomana l'ús de dispositius mòbils per fer les reserves, així com per mostrar les entrades durant els dies dels festivals.

Festivals amb denominació d'origen

L'Ajuntament de Valls ha detallat que els festivals Juliol Circense i EnVIu han volgut apostar, aquest any més que mai, pels artistes i productors locals, donant especial importància al segell de Territori Creatiu Vallenc, que compta amb la complicitat de la Denominació d'Origen Tarragona. Tal com ha argumentat el consistori, es tracta d'un moment «especialment complicat per a la indústria cultural».

Mascaretes i aforament limitat

Per tal de poder garantir els protocols sanitaris contra el coronavirus entre els espectadors, artistes participants i personal, des de l'organització s'han elaborat una sèrie de mesures per garantir la distància de seguretat i evitar aglomeracions. Una de les més destacades, és el canvi d'ubicació al claustre del Convent del Carme, on l'aforament estarà limitat a 200 persones i serà obligatori l'ús de mascaretes.

Per altra banda, tots els espectadors hauran de complir amb les mesures de protecció com mantenir la distància d'un metre i mig en qualsevol moment o netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d'accedir al recinte. Per a un bon control de l'aforament, es regularà l'accés mitjançant les entrades que, tot i gratuïtes, hauran d'haver estat reservades prèviament i s'hauran de mostrar utilitzant el telèfon mòbil.

També s'insta als espectadors a arribar amb suficient antelació per evitar aglomeracions als accessos i els lavabos de l'espai es trobaran temporalment fora de servei.

Agenda d'espectacles

  • Dimarts 14 de juliol (22h), al Convent del Carme, Cia The Sullivan's: Total Glamour (Juliol Circense)
  • Dimecres 15 de juliol (22h) al Convent del Carme, Mortelo & Manzani: Fili Busters (Juliol Circense)
  • Dijous 16 de juliol (22h) al Convent del Carme, Capicua: Koseling (Juliol Circense)
  • Dimarts 21 de juliol (22h) al Convent del Carme, La Tieta Clara: Armilles i Tirants (EnViu)
  • Dimecres 22 de juliol (22h) al Convent del Carme, Èric Vinaixa (EnViu)
  • Dijous 23 de juliol (22h) al Convent del Carme, Cool Fiction, Cover band (EnViu)
  • Divendres 24 de juliol (22h) al Convent del Carme, Mariona Escoda i Andreu Dexeus (EnViu)

"El destacat reclam turístic que aquest estiu estrena l'Alt Camp!" "Novetats i bones notícies per a la Central de Biomassa d'Alcover"