El cicle de teatre amateur del Pla de Santa Maria torna aquest diumenge amb ‘La intervenció’

El grup reusenc La Suite Produccions representarà aquesta comèdia de l’autor i director Albert Casanovas Llort

El cicle de teatre amateur del Pla de Santa Maria presenta la quarta obra de la seva programació amb la comèdia ‘La intervenció’, d’Albert Casanovas Llort, que és també el director del muntatge. 

La Suite Produccions portarà aquesta peça a l’escenari de la Sala Parroquial planenca el diumenge 2 de febrer a les 18.00 hores. Les entrades tenen un cost de 5 euros i ja es poden comprar anticipadament a l’Ajuntament o el mateix dia de la representació. ‘La intervenció’ és la primera obra teatral de la companyia reusenca.

En clau d’humor, aquesta comèdia satírica i d’embolics pretén, en un sol acte de 75 minuts, retratar diferents graus i tipus de falsedats, fingiments i egoismes camuflats. L'obra està interpretada per Mònica Rincón, David Medina, Aida Pitach i Alfonso Garrido.

L’1 de març, darrera obra del cicle de teatre

Les sessions de teatre amateur, que organitza l’Ajuntament del Pla de Santa Maria, encara tenen una obra més programada per a aquesta temporada. El diumenge 1 de març serà el torn de l’actuació del grup La Teca Teatre, de Cambrils amb la comèdia d’esquetxos ‘Feina rai!’.

"🎉Nova edició del programa ‘Valls, ciutat de Cultura participativa’" "Valoració més que positiva: «La Gran Festa de la Calçotada ha estat un èxit»"