Jordi Cartanyà (ERC Valls): «Estem preparats per assumir l'alcaldia»

El republicà presenta oficialment la seva candidatura per a les properes eleccions municipals
Cartanyà (ERC) ha fet oficial la seva candidatura a l'alcalde de Valls en un acte que ha tingut lloc, avui, al Teatre Principal de Valls. | J.V.

 

Jordi Cartanyà (ERC) ha fet oficial la seva candidatura a l'alcalde de Valls en un acte que ha tingut lloc, avui, al Teatre Principal de Valls, i que ha estat acompanyat del conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló. L'acte s'ha iniciat amb una lectura d'una carta que ha escrit Carme Forcadell i que aquesta mateixa tarda ha entregat al delegat de la Generalitat a Tarragona i regidor d'ERC a Valls, Òscar Peris, a la presó de Mas Enric, en la qual dona tot el seu suport a la candidatura de Cartanyà.

Durant la presentació del projecte municipalista per la ciutat, l'actual tinent d'alcalde, ha volgut explicar quina és la seva visió de la ciutat i els canvis que vol dur a terme si obté l'alcaldia. En aquest sentit, Cartanyà ha dividit la xerrada amb quatre grans eixos: «una ciutat de les persones, una ciutat per treballar, una ciutat per viure i una ciutat que sedueixi».

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha acompanyat Cartanyà en la presentació de la candidatura a l'alcaldia de Valls. | J.V.

 

Cartanyà també ha repassat els principals temes de ciutat en els quals vol incidir ERC per «projectar la ciutat del futur».«Planificar el futur de forma lúcida, engrescadora i amb la participació de la gent de Valls és garantia d'èxit», ha destacat el cap de llista dels republicans.

L'alcaldable dels republicans ha tancat l'acte parlant de seguretat ciutadana i de les dones. En el primer cas, ha recordat la macrooperació policial que va tenir lloc ahir a Valls en la lluita contra el tràfic de drogues i ha expressat la necessitat de seguir treballant en aquest camí però també per prevenir furts i robatoris. En el segon cas, el candidat republicà ha subratllat la importància de treballar transversalment per visibilitzar el paper de les dones i emprendre accions per prevenir les conductes sexistes.

Finalment, Cartanyà ha recordat que fa quatre anys ERC va entrar al govern, amb «totes les limitacions que ha suposat tenir tan sols 4 dels 13 regidors de l'equip de govern i un soci de govern». Tot i això, ha subratllat que el seu partit està preparat «per assumir l'alcaldia».

Alcaldable d'ERC a Valls per tercera vegada

Cartanyà serà alcaldable per tercera vegada. L'any 2011 va entrar com a regidor a l'Ajuntament de Valls i, des del 2015, és el primer tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social i d'Habitatge, en un consistori on ERC compta amb quatre regidors que gestionen 6 regidories. Actualment, també és diputat i president del grup d'ERC a la Diputació de Tarragona.

També et pot interessar

La CUP de Valls vol posar fi a «setze anys de govern de CiU»

"FOTOS: Les Candeles de Valls recorden que som a dos anys de les Decennals de Valls" "Comença la temporada hivern-primavera al Convent de les Arts d'Alcover"