Imatge d'una neteja anterior

Alcover organitza una jornada de neteja a la vall del riu Glorieta

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus o de la campanya 'Let's clean up Europe', una acció comuna a tot Europa

L'Ajuntament d'Alcover, amb la col·laboració de l'associació ecologista CEN, els Bombers Voluntaris d'Alcover i els ADF han organitzat, el proper diumenge 20 de setembre, una nova edició de la jornada de neteja a la Vall del riu Glorieta per tal de millorar el seu estat de conservació. L'objectiu és netejar la Vall del riu Glorieta de llaunes, papers i altres deixalles que la gent incívica ha llençat i, al mateix temps, descobrir, apropar i sensibilitzar els participants del valuós patrimoni natural i cultural d'aquest indret.

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus o de la campanya 'Let's clean up Europe', una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius.

L'activitat és gratuïta i apte per a totes les edats. La trobada serà a partir de les 9.00 h a l'aparcament del Mas de Forès i a les 13.00 h aproximadament finalitzarà. En tot moment es vetllarà per l'estricte compliment de les normes de seguretat per prevenir la Covid-19 i és obligatori l'ús de mascareta pels majors de 6 anys. També cal mantenir la distància amb altres persones que no siguin del mateix grup familiar, cal portar roba i calçat còmode per caminar, aigua i es recomana esmorzar i protecció solar.


Comentaris