GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'empresari vallenc Josep Maria Rovira, nou president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls

La candidatura s’haurà d'aprovar en el ple constitutiu del 24 de maig amb el seu comitè executiu
Josep Maria Rovira, al mig, en la passada Nit de Premis celebrada al Centre Cultural Municipal de Valls | Redacció

 

Marcel·lí Morera i Figuerola deixa la presidència de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls després d’esgotar el seu mandat, fixat legalment en tres legislatures. En aquest sentit, segons han confirmat fonts de la Cambra vallenca a TarragonaDigital, a dia d'avui només s'ha presentat una única candidatura per agafar el relleu presidencial, encapçalada per l'empresari vallenc Josep Maria Rovira.

 

Ara, la proposta només s’haurà d'aprovar en el ple constitutiu del 24 de maig amb el seu comitè executiu, ja que a causa de la manca d'altres candidatures, l’ens local ha evitat unes eleccions presidencials que podrien haver estat estratègiques quant al desenvolupament de projectes empresarials i econòmics de la comarca.

 

  

Marcel·lí Morera ha estat l’11è president de la Cambra de Comerç, des de l’any 2002. L’han precedit Josep Manuel Ulldemolins Ballespí (1979-2002), Ramon Magriñà Batalla (1969-1978), Josep Ulldemolins Ferrer (1958-1968), Josep Sarret Briansó (1939-1957), Prudenci Rodón Bofarull (1931-1938), Ramon Tomàs Homs (1926-1930), Francesc Blasi Cucurull (1921-1925), Josep Monserrat Cuadrada (1912-1921), Josep Magriñà Martí (1911) i Albert Dasca Boada (1909-1910).

 

 

Des de la seva constitució, el 29 de novembre de 1908, la Cambra de Comerç s’ha configurat com a Corporació de Dret Públic per a la representació i foment dels interessos generals del comerç, la indústria i els serveis i com a òrgan consultiu de l'Administració Pública. A més de la ciutat de Valls, el seu àmbit d’actuació comprèn les poblacions de l'Albiol, Alcover, Alió, Bràfim, Cabra del Camp, Figuerola del Camp, Els Garidells, La Masó, El Milà, Nulles, El Pla de Santa Maria, El Pont d'Armentera, Puigpelat, La Riba, Rodonyà, Vallmoll, Vilabella, Vilallonga del Camp i Vila-rodona.

 

Potser també t'interessa: