Josep M. Queralt retira la candidatura per ser cap de colla de la Joves Xiquets de Valls

Jaume Martí lidera ara l'única candidatura que es presentarà en una segona assemblea de socis, aquesta vegada extraordinària

Josep Maria Queralt, finalment, ha retirat la candidatura per ser cap de colla de la Colla Joves Xiquets de Valls. Tot sembla indicar que la decisió ha estat motivada per la pèrdua de suports que ha patit el candidat en les últimes hores. També, per evitar la divisió de socis dins de la mateixa entitat, davant d'una segona candidatura encapçalada per Jaume Martí. 

De fet, la proposta de Queralt marcava una línia clarament rupturista, amb alguns canvis substancials en les directrius treballades i preferides fins ara a l'entitat. Per contra, Martí lidera ara l'única candidatura que es presentarà en una segona assemblea de socis, aquesta vegada extraordinària, per escollir el cap de colla i la junta tècnica per a la nova temporada. A més, Martí té el suport de la junta administrativa de l’entitat, presidida per Roger Estil·les, i de l’anterior equip tècnic, encapçalat per Francesc Ramon.

"❗MOLT FORT: Un pedòfil munta una festa a la seva filla i grava amigues al WC a Valls" "🎉Les Festes Decennals de Valls regalaran 12 nans als centres educatius de la ciutat"