GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un home és jutjat per tallar la jugular a l'amo d'un bar de Vila-rodona

L'acusat s'enfronta a nou anys de presó
Els fets van passar fa 5 anys al municipi de Vila-rodona | Gerard Martí
 

El 14 de juny de 2014 els Mossos d'Esquadra van salvar la vida al propietari d'un bar de Vila-rodona, després de ser agredit amb una ampolla de vidre trencada que li va provocar una ferida molt profunda al coll. La ràpida intervenció dels agents i el posterior traslladat a l'hospital va evitar que la víctima morís dessagnada.

 

Els fets van passar fa 5 anys, quan el veí de Vila-rodona va llogar un local de la seva propietat, situat en el polígon del municipi, per a la celebració d'un concert de rock a uns tercers. A l'hora d'abandonar el local, els assistents presentaven símptomes d'embriaguesa i d'estar sota els efectes de les drogues. Després d'una petita disputa entre el propietari i diverses persones en el moment final de la nit, es va produir l'agressió. Acte seguit els agressors es van donar a la fuga i gràcies a la intervenció d'un vigilant de seguretat els Mossos d'Esquadra van poder ser alertats de l'incident i es va poder salvar la vida a l'home.

 

La Fiscalia demana 9 anys de presó per temptativa d'homicidi

El 31 de maig d'enguany tindrà lloc a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona una vista formal per tal d'arribar a una conformitat entre les dues parts implicades en l'incident. El principal agressor dels fets ara s'enfronta a 9 anys de presó per la presumpta agressió.

 

Durant el judici, un altre home també serà jutjat per agredir la víctima en el mateix lloc dels gets, en una condemna de 5 anys de presó. La Fiscalia també demana una indemnització de 19.980 euros per a les lesions ocasionades a la víctima i 2.201,41 euros en concepte de les seqüeles. Durant el judici, estan citats a declarar 16 testimonis, 10 dels quals són agents del cos de Mossos d'Esquadra de Catalunya.

 

Potser també t'interessa: