Junts per Valls aposta per un pacte de ciutat per al Barri Antic

Junts per Valls veu en l’equipament del Centre Cívic una aposta pel barri i per les persones, en el que ha de ser un servei obert i dinàmic pels veïns i veïnes i pel conjunt de la ciutadania
Sònia Roca ha exposat la voluntat de crear una Oficina per al Barri Antic, que estaria ubicada en un dels espais patrimonials | Cedida

 

Dolors Farré i part de l’equip de Junts per Valls han exposat aquest migdia les seves propostes en matèria de Barri Antic, a l’espai situat entre els carrers Mossos d’Esquadra, Sant Antoni i Santa Úrsula, zona que ha d’acollir el futur Centre Cívic de Valls. Precisament aquesta és una de les propostes centrals de la formació en referència al centre històric vallenc, en un equipament que veuen com una oportunitat per la cohesió i dinamització activa del barri.

 

La candidata de Junts per Valls ha volgut celebrar també que el conjunt de forces polítiques que opten a les properes eleccions municipals de diumenge hagin entomat la seva proposta de tirar endavant un Pacte de Ciutat pel Barri Antic, comptant amb la participació dels diferents partits, de les entitats, i sobretot, dels veïns i venes del barri. La proposta va ser exposada per Dolors Farré ahir dijous al vespre en el marc del debat electoral celebrat, amb tots els candidats i candidates, a la Sala d’actes de la Casa de Cultura.

 

Entre les propostes explicades avui per Junts per Valls en matèria de Barri Antic, Sònia Roca ha exposat la voluntat de crear una Oficina per al Barri Antic, que estaria ubicada en un dels espais patrimonials que la formació proposa recuperar, l’Antic Estudi, i que centralitzaria i donaria resposta a les necessitats del centre històric de la ciutat. Dolors Farré ha remarcat la necessitat que les portes de l’Ajuntament, i en concret de l’alcaldia, estiguin més obertes que mai, en contacte directe amb el centre històric, en tot allò que té a veure amb el comerç, els serveis, el patrimoni, l’habitatge i la seguretat. Farré ha destacat també que el Barri Antic és una de les prioritats programàtiques de Junts per Valls.

 

Sònia Roca ha explicat que el programa de la seva candidatura per al Barri Antic es mou a l'entorn de tres grans eixos, tots d'igual importància: habitatge, qualitat de vida i equipaments; i ha remarcat que cal fer un Pla de Xoc al Barri Antic, amb un pressupost propi per donar resposta a les necessitats que actualment té aquest punt de la ciutat.