dolors-farré

Dolors Farré vol aconseguir que Valls sigui ciutat universitària

L'alcaldable de Junts per Valls assenyala que cal liderar el projecte amb l’impuls conjunt de l’Ajuntament, administracions, universitat, entitats i tota la ciutat i comarca

La candidata a l’alcaldia per Junts per Valls, Dolors Farré, ha presentat avui com a projecte estratègic de ciutat per als propers anys aconseguir que Valls sigui seu universitària. Aquesta serà una de les propostes més importants que Junts per Valls incorporarà en el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals i que Farré ha presentat acompanyada per la vallenca Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, i Sònia Roca, número 4 de la candidatura.

La cap de llista de Junts per Valls ha manifestat que implantar estudis universitaris «és un projecte de gran envergadura que requereix de l’impuls conjunt de la Universitat, de les administracions de les nostres comarques, del govern de la Generalitat i de l’Ajuntament, però va fins i tot més enllà perquè és un projecte de ciutat que ha d’aglutinar agents econòmics, socials i totes les entitats«.

Dolors Farré ha apuntat que la proposta representaria un revulsiu per la ciutat i que tindria incidència en la millora de la formació i l’ensenyament, en la dinamització econòmica o en les polítiques a favor del Barri Antic, els joves o l’habitatge, entre d’altres aspectes. A més, ha destacat la tasca que ve realitzant el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp i la Conca, els tres instituts de secundària de Valls que, en els últims anys, han ampliat l’oferta formativa i, d’una manera especial, la Universitat Rovira i Virgili amb projectes diversos a Valls com l’Antena del Coneixement.

Per la cap de llista de Junts per Valls «ara toca fer un pas més» i ha recordat que el projecte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp que integra els 12 municipis més industrials de la comarca, el món de l’empresa i diversos agents econòmics i socials de la comarca ja es va fixar com a eix prioritari aconseguir ser seu universitària. La proposta podria passar per impulsar un projecte orientat a estudis d’enginyeria industrial, de gestió logística o bé de la branca de salut i assistencial, tot i que Dolors Farré subratllava que això s’haurà de definir de manera consensuada i amb la màxima participació d’agents, administracions i la URV.


Comentaris