GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El mercat de la fruita i verdura de Valls torna a l'activitat amb nou emplaçament

Hi haurà una distància mínima de 2 metres a banda i banda entre parades i de 6 metres cap endavant
El Mercat de Valls torna a obrir | J.V.

 

Valls recupera el mercat de la fruita i verdura després del seu tancament a causa de la pandèmia del coronavirus. Les parades d'alimentació ompliran la plaça de l'Oli de la capital de l'Alt Camp, espai habitual del mercat, però també s'ha previst fer-ho a la plaça del Portal Nou, a partir del pròxim dimecres 13 de maig. El motiu principal d'ampliar l'emplaçament és garantir les mesures sanitàries de seguretat i distància entre persones.

 

La plaça del Portal Nou, nova ubicació del mercat

Per garantir la seguretat dels paradistes i dels clients, s'ha decidit emplaçar les parades del mercat de la fruita i la verdura a les places de l'Oli i del Portal Nou. La col·locació de les parades estaran situades per reduir densitat i garantir una distància entre persones d'uns 2 metres. 

 

La plaça del Portal Nou soluciona momentàniament el problema de la falta d'espai a la plaça de l'Oli, com les parades que s'havien de posar al carrer Carnisseria que, per l'amplada del carrer, no podia continuar acollint el mercat amb garanties de distància de persones i venedors.

 

A totes dues places hi haurà personal municipal per garantir la col·locació correcta de les parades i regular l'accés de clients per evitar aglomeracions i assegurar que es pugui mantenir la distància de 2 metres entre persones. Així mateix, hi haurà una distància mínima de 2 metres a banda i banda i de 6 metres cap endavant. Els serveis municipals garantiran que es netegi i desinfecti la la via pública, abans i després de la celebració del mercat.

 

En conseqüència del trasllat temporal de parades al Portal Nou obligarà a modificar un dels sentits de circulació els dimecres i dissabtes. Els vehicles procedents de la muralla de Sant Antoni seran desviats cap al carrer Costa del Portal Nou en direcció al Pont d'en Cabré i el barri de les Comarques. En canvi, es mantindrà al Portal Nou en el sentit d'entrada a Valls per a tots els vehicles procedents de la carretera de Tarragona i Murall del Carme.