Obres de pavimentaci贸 d'una carretera a Catalunya

Aprovat el projecte de condicionament de la carretera TP-2031 al pas per Br脿fim

Les obres tenen un pressupost d'execuci贸 de 2.997.846,87 euros

La carretera TP-2031, que comunica la ciutat de Tarragona amb la carretera C-51 (que va de Valls al Vendrell), continuarà millorant-se amb el condicionament del darrer tram.  Concretament, s'incidirà en 4.580 metres de via a l'alçada del municipi de Bràfim,  segons contempla el projecte de condicionament aprovat en el darrer Ple ordinari de la Diputació de Tarragona, titular d'aquesta carretera.  La millora té un pressupost d'execució de 2.997.846,87 euros.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En concret, es preveu el condicionament del tram de la TP-2031 entre la rotonda amb la carretera TV-2034, de Valls a Vilabella, i la rotonda amb les carreteres C-51, de Valls al Vendrell, i TP-2002 que duu a Santes Creus. Es tracta d'un tram que tamb茅 circumval路la la localitat de Br脿fim.  Les obres consistiran a eixamplar la carretera per tal d'assolir una amplada m铆nima de 9 metres (carrils de 3 metres i vorals d'1,5 metres) i millorar els revolts existents. 

Tamb茅 es milloraran les interseccions existents, b茅 amb rotondes o amb una reordenaci贸 de la circulaci贸. Els treballs inclouran obres complement脿ries, com drenatge, enllumenat o retolaci贸, aix铆 com el desplegament de la xarxa de fibra 貌ptica des de la rotonda amb la carretera TV-2034 fins a la rotonda amb les carreteres C-51 i TP-2002.

La carretera TP-2031 茅s considerada un eix vertebrador dins del Camp de Tarragona. El tram objecte de la nova actuaci贸 t茅 una mitjana de 2.051 vehicles diaris. Inclou quatre interseccions al municipi de Br脿fim, dos accessos al pol铆gon industrial Ali贸-Br脿fim, diversos accessos a camins i finques i diferents revolts. L'objectiu d'aquesta actuaci贸 茅s millorar la seguretat de tots els usuaris d'aquesta carretera, molt freq眉entada per ciclistes. El seu condicionament s'inclou dins de les actuacions priorit脿ries del Pla zonal de la xarxa de carreteres de la Diputaci贸 de Tarragona.