Òscar Peris, Marta Blanch i Francesc Xavier Pagès inaugurant la plaça 1'Octubre a Mont-ral.

Mont-ral inaugura la renovada plaça 1 d'Octubre

El pressupost de les obres, d'uns 40.000 euros, ha estat finançat per la Diputació de Tarragona

Mont-ral va inaugurar aquest diumenge, 23 d'agost, les renovacions fetes a la plaça 1 d'Octubre en un acte celebrat a les onze del matí que va comptar amb la participació d'alguns polítics. L'alcalde de la localitat, Francesc Xavier Pagès, el delegat de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, i la diputada delegada del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, Marta Blanch, van ser els encarregats de retirar la bandera del panell commemoratiu penjat en una de les parets de la plaça.

Una plaça que ha canviat de nom i ha patit una sèrie d'obres de millora del seu espai durant els darrers mesos. Sufragades per la Diputació de Tarragona mitjançant el Pla d'Acció Municipal i en una menor mesura per la Generalitat, amb un cost de 40.000 euros, les renovacions han constat de la pavimentació de l'espai i de l'arranjament de la xarxa de clavegueram.

El raval Baix també ha estat pavimentat

Els treballs també han inclòs la pavimentació del raval Baix, contigu a la plaça i obert al trànsit, amb la qual cosa s'ha millorat la seguretat dels veïns i visitants del municipi, atès que l’anterior paviment es trobava molt deteriorat.
 


Comentaris