Montse Moncusí, candidata del PP a les eleccions municipals d'Alcover.

Montse Moncusí serà la candidata del Partit Popular a l'alcaldia d'Alcover

Així s’ha decidit després de la celebració de les reunions de la junta local del PP d'Alcover i la junta comarcal del PP de l'Alt Camp

El PP d'Alcover té una nova candidata per l'alcaldia per les pròximes eleccions municipals. Les reunions de la junta local del PP d’Alcover i la comarcal de l’Alt Camp han decidit que la candidata a l’alcaldia d’Alcover pel Partit Popular sigui Montse Moncusí Cardona.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La candidata és una dona integrada en el partit des de fa alguns anys, i desenvolupa diverses responsabilitats tant a l’estructura comarcal de l’Alt Camp com a l’estructura local d’Alcover; en concret és secretària general de la Junta Local del PP d'Alcover i membre de la Junta Comarcal de l'Alt Camp, i a aquesta última  desenvolupa les funcions de responsable de noves tecnologies i comunicació.

Canvi de candidat respecte del 2015

Aquest nomenament suposa una renovació al cap de la candidatura del PP a Alcover en les eleccions municipals, ja que es produeix un canvi respecte dels comicis de 2015, on  la llista del PP va estar encapçalada per Alejandro López.

López és l’actual president de la Junta Local d’Alcover i de la Junta Comarcal de l’Alt Camp. Malgrat no estar al cap de la llista, continuarà exercint aquestes funcions, i col·laborant estretament amb la nova candidata.

Montse Moncusí, té gran experiència en el desenvolupament projectes de caràcter social. En aquest sentit, afronta el repte amb molta il·lusió i amb ganes de treballar per Alcover. Des del PP esperen que  aquesta candidatura es vegi recompensada amb l’obtenció de representació al consistori.

Segons han expressat els populars, l’actuació de Montse Moncusí «estarà sempre basada en la responsabilitat, la tolerància i la integritat, i està totalment convençuda que la seva actuació a l’Ajuntament pot ser molt positiva per la millora de la qualitat de vida  de tots els alcoverencs i alcoverenques».

També et pot interessar: