El CAP de Vila-rodona tancarà una hora abans a partir de dilluns

Des de 20.00 hores, les urgències es concentraran a l’hospital Pius de Valls i al 061

A partir del proper dilluns dia 21 de gener, el CAP de Vila-rodona oferirà una hora menys de servei als usuaris. Segons s’ha informat, tancarà les seves portes a les 20.00 hores del vespre.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L’atenció al públic d’aquest CAP serà de 12 hores diàries (de dilluns a diumenge i festius), obrint portes a les 8.00 hores del matí per tancar a l’hora esmentada del vespre.  Fins ara, l’horari del CAP de Vila-rodona era de 8.00 del matí a 21.00 hores.

Així mateix, tots aquells consultoris de l’Alt Camp que tinguin activitat durant l’horari de tarda, aplicaran la mateixa normativa  horària.

A partir de les 20.00 hores, les urgències es concentren al Pius

Des del dilluns vinent, els dispositius d’urgències a la comarca es concentraran a la capital de l'Alt Camp, en el lloc habitual i també via telefònica: per una banda, al punt SUE del Pius Hospital de Valls i, per l’altra, mitjançant el telèfon 061,  que activarà el recurs més adient per a cada cas.

El CAP de Vila-rodona és un dels centres de referència a l’Alt Camp, ja que no només concentra visites a persones del municipi, sinó que atén als pacients de molts indrets de la comarca, sobretot en horari de tarda, quan molts centres mèdics de pobles petits estan ja tancats.

Situat al carrer de les Escoles, 6, el CAP de Vila-rodona compta amb un servei d’atenció continuada de l’Equip d’Atenció Primària Alt Camp-Est, zona geogràfica que engloba els municipis de Santes Creus, Pont d'Armentera, Alió, Cabra del Camp, Figuerola del Camp, Juncosa de Montmell, Masllorenç, Montferri, Puigpelat, Querol, Rodonyà, Vilabella, Bràfim, Renau, Pla de Santa Maria, les Pobles i Nulles. Entre molts altres serveis específics, el CAP ofereix atenció de pediatria o odontologia.