GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Piscina Municipal d'Alcover compta amb un nou servei per realitzar reparacions de bicicletes

Es tracta d'un nou tòtem amb un inflador de rodes i eines per a ajustaments

Alcover ha instal·lat un nou tòtem amb un inflador de rodes i eines per a realitzar petites reparacions i ajustaments a les bicicletes. Està situat a l'exterior de la Piscina Municipal, completant així el servei d'aparcament de bicicletes que ja disposava l'equipament esportiu. Aquest tòtem ja es troba en funcionament i és d'ús públic. Per a utilitzar-lo, fa servir el mateix sistema que un carret de la compra: s'ha de posar una moneda per obrir-lo, i un cop s'hagi fet us del servei, aquesta es retornarà.

 

La Piscina Municipal amplia així el ventall de serveis que ofereix a la població i dona cabuda, també, a aquelles pràctiques esportives que no poden realitzar en el si de l'equipament, però que tenen una gran acceptació entre els alcoverencs i alcoverenques.

 

Retirada de pins de grans dimensions

Per altra banda, l'Ajuntament d'Alcover ha efectuat la retirada de cinc pins de grans dimensions ubicats a l'accés de la zona escolar i al jardí ubicat entre el Centre de Dia i la zona de joc de petanca. Els treballs s'han dut a terme després de l'acord adoptat en el Consell Escolar Municipal del 21 de gener de 2020, i després de rebre la petició des de la direcció del centre sociosanitari i els usuaris de la zona recreativa.

 

Ambdós centres han patit, en reiterades ocasions, la caiguda de branques en la zona dels seus equipaments, amb la perillositat que aquest contratemps comportava els dies de fortes ventades. La talada dels pins s'ha dut a terme després que els serveis tècnics de l'Ajuntament l'hagin valorat com la millor opció per dotar de més seguretat aquesta zona tan concorreguda. Aquesta mesura permetrà evitar la caiguda de branques, els dies de fort vent, que suposava un risc per la població; com també evitar l'aparició de l'eruga processionària en aquests indrets, un perill per les persones i els animals de companyia.