carrer-major-valls

L'Ajuntament de Valls activa noves línies d'assesorament per tramitar ajuts destinats al comerç

En breu s'obrirà la convocatòria per a l'atorgament d'aquesta línia de subvencions, dotada amb 160.000 euros

L'Ajuntament de Valls  ha activat les línies d'atenció i assessorament telefònic i telemàtic per a la tramitació dels  ajuts municipals urgents i extraordinaris que es concediran als comerços i serveis de proximitat que van haver de tancar en compliment de les restriccions d'activitat per al control de la pandèmia del coronavirus Els serveis tècnics de l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera atendran les consultes de manera telemàtica al mail vallsgenera@valls.cat i s'han habilitat també dues línies telefòniques (699998707 i 638288075) per realitzar un assessorament personalitzat i resoldre qualsevol dubte relacionat amb la tramitació de la sol·licitud.

En els propers dies s'obrirà la convocatòria per a l'atorgament d'aquesta línia d'ajuts  directes i extraordinaris al teixit comercial i als serveis de proximitat que van haver de tancar. L'Ajuntament ha dotat amb 160.000 euros aquesta nova línia de subvencions, una partida que permetrà concedir ajuts de fins a 400 euros a cada comerç o servei afectat pel tancament. Els titulars que sol·licitin l'ajut podran justificar  totes les despeses de la seva activitat a les que han hagut de fer front malgrat el tancament, com poden ser subministraments de llum, aigua o gas, així com lloguers de locals, salaris o els costos de seguretat social.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En aquest sentit, els ajuts són una mesura de  suport al comerç i serveis que han vist reduïts dràsticament els seus ingressos a causa de la crisi sanitària i que tenen dificultats de liquidat i tresoreria. La relació d'activitats que s'hi poden acollir estan detallades en les bases de les subvencions, amb la següent relació: comerç al detall, hotels, restaurants i establiments de menjars o de begudes, activitats cinematogràfiques, de vídeo i de programes de televisió, compravenda de béns immobiliaris, agents de la propietat immobiliària, agències de viatgers o operadors turístics, centres d'ensenyament, administració de loteries, perruqueries, gimnasos o serveis de manteniment físic i altres activitats de serveis personals. Les bases estableixen que aquestes subvencions municipals seran compatibles amb qualsevol altra línia d'ajut que pugui atorgar en el futur l'Ajuntament o qualsevol altre ens públic o privat.