L'Ajuntament de Valls obre una línia de subvencions per als comerços i serveis afectats per la crisi sanitària

La nova línia de subvencions està dotada amb 160.000 euros i s'atorgaran fins a 400 euros per establiment

Demà dimecres dia 27 de maig s'obre la convocatòria per presentar les subvencions directes i urgents a comerços, activitats i serveis de proximitat, una de les mesures aprovades per l'Ajuntament de Valls en suport als establiments que van haver de tancar durant el confinament per la Covid-19. La presentació de les sol·licituds es podrà fer telemàticament fins al 30 de juny a través del portal web municipal de la Seu Electrònica, així com presencialment a les oficines municipals d'Urbanisme.

 

A la vegada, des de l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera s'ha activat una línia directa de suport i assessorament, per atendre qualsevol tipus de consulta relacionada amb aquestes noves subvencions extraordinàries. Així, s'atendran les consultes de manera telemàtica al mail vallsgenera@valls.cat i s'han habilitat també dues línies telefòniques (699998707 i 638288075) per realitzar un assessorament personalitzat i resoldre qualsevol dubte relacionat amb la tramitació de la sol·licitud.

 

L'Ajuntament ha dotat amb 160.000 euros aquesta nova línia de subvencions, una partida que permetrà concedir ajuts de fins a 400 euros a cada comerç o servei afectat pel tancament a causa de la crisi sanitària. Els titulars que sol·licitin l'ajut podran justificar totes les despeses de la seva activitat a les que han hagut de fer front malgrat el tancament, com poden ser subministraments de llum, aigua o gas, així com lloguers de locals, salaris o els costos de seguretat social.