mc-donalds-valls

McDonald's obrirà un nou restaurant a Valls

El local estarà situat al costat de la benzinera del barri de Santa Úrsula, a tocar del Polígon Industrial

Valls canvia i es globalitza. Després que des de diversos sectors s'especulés durant l'estiu sobre l'arribada d'una coneguda cadena de menjar ràpid a la ciutat, segons ha pogut saber TarragonaDigital en uns mesos s'obrirà un nou restaurant de la coneguda franquícia McDonald's a la part nord del municipi.

Concretament, l'empresa ha adquirit els terrenys situats a tocar de la benzinera Repsol, al barri de Santa Úrsula, i ja compta amb la llicència d'obres corresponent. En aquest sentit, des de fa diversos dies el solar es troba envoltat amb diferents mesures de seguretat i alguns operaris han començat amb els treballs de fonaments i pavimentació del nou edifici. No obstant això, encara es desconeix la data d'obertura de l'establiment.

L'arribada de McDonnald's a Valls suposa la primera obertura d'un restaurant d'aquestes característiques a la zona, ja que ni l'Alt Camp ni la Conca de Barberà compten amb cap local de menjar ràpid similar. Fins ara, qualsevol veí amant dels productes d'aquesta cadena s'havia de desplaçar a Tarragona o Reus, les ciutats més properes amb aquests establiments.


Comentaris
Emilia silva martin
Me interesa el trabajo
Oumou hawa Barry
Hola soy oumou busco trabajo de limpieza en el macdonald de valls Por favor contacta con migo necesito eltrabajo
Oumou hawa Barry
Hola soy oumou busco trabajo de limpieza en el macdonald de valls mi número de teléfono es 632680275 Por favor contacta con migo necesito eltrabajo