El president de Càritas amb el regidor Xavier Salat

El sistema de reciclatge Reciclos de Valls assoleix l'objectiu solidari en només dues setmanes

Càritas ha rebut 500 mascaretes per prevenir la Covid-19 i més de 55 litres de gel hidroalcohòlic

La implantació del sistema digital de reciclatge amb recompensa d'Ecoembes ha aconseguit el seu primer objectiu des de la seva implantació a principis d'octubre. En només dues setmanes, les aportacions dels vallencs que han reciclat les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes utilitzant aquest sistema pioner i que han triat destinar la recompensa a Càritas Interparroquial  de Valls han fet possible que l'entitat disposi ja de  500 mascaretes i 55 litres de gel hidroalcohòlic per prevenir la Covid-19.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Càritas ha destinat aquests recursos aportats pels vallencs, a través del reciclatge amb el sistema de Reciclos, a persones que tenen dificultats econòmiques per comprar mascaretes i hidrogel. El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, ha lliurat a Joaquim Calvo, director de Càritas a Valls, el material. Reciclos i l'Ajuntament de Valls ja han obert una nova campanya també amb caràcter social, en aquest cas a favor de l'entitat Creu Roja de Valls, també per l'adquisició de material de prevenció per la Covid-19.

Valls ha estat la primera ciutat de la demarcació de Tarragona en implantar Reciclos. Aquest sistema d'Ecoembes permet que els ciutadans compromesos amb el reciclatge obtinguin, a través de l'aplicació mòbil, recompenses cada vegada que reciclen llaunes i ampolles de plàstic de begudes en un dels 126 contenidors grocs de la ciutat. Entre aquests incentius, destaquen productes per fomentar la mobilitat sostenible, però també accions de caràcter social.