Les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé presenten l'obra Veus que no veus a Valls

L'espectacle també parla de dues dones que s'enfronten al seu dia a dia
La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa | Cedida

La Cia. Pepa Plana porta l'obra Veus que no veus al Teatre Principal, serà el proper dissabte 16 de novembre a les 21.00 h, després de que la funció prevista pel dia 18 d'octubre es va posposar amb motiu de la convocatòria de vaga general. Veus que no veus presenta la versió femenina de les anomenades entrades clàssiques, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes.

 

Per una banda, com a pallassa augusta, Pepa Plana; per altra banda, en el rol de pallassa blanca, Noël Olivé. Durant l'espectacle veurem com canvien i quin significat prenen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos. L'obra està dirigida per Joan Arqué qui afirma que «Veus que no veus és un espectacle de Pallasses. 

 

En el món d'aquestes pallasses, transitar per aquestes “situacions” esdevé una aventura, una peripècia vital que més que marcar l'esdevenir de la nostra història marcarà l'esdevenir de les seves vides. Res és tan senzill i aparent com sembla... ni res és tan impossible que la seva magnificència no pugui superar. Elles són dues heroïnes del segle XXI intentant sobreviure a les situacions clàssiques o no que la seva condició de Pallasses els depara.

 

Veus que no veus també parla de dues dones que s'enfronten al seu dia a dia. Un trànsit marcat per la precarietat i la necessitat d'esdevenir en un món que sovint els hi és hostil i incomprès però en el que hi conviuen amb completa normalitat i esperança. Un món que també és seu, incomprès i desesperant, on la llum que se'n desprèn, molt sovint parteix d'elles.

 

Localitats a la venda

Les localitats es poden adquirir a través de la plataforma web d'EventBrite, a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual, els dimecres de 18.00 h a 21.00 h, i els divendres de 12.00 h a 13.30 h, i també mitja hora abans de l'espectacle. 30 minuts abans de l'inici de la funció, és a dir, des de les 20.30 h els joves de fins a 30 anys poden adquirir localitats a 3 euros dins la Promoció Jove, que impulsen els Teatres de Valls.