Les obres d’asfaltatge del carrer Sant Francesc de Valls, a punt de començar

Els treballs s’iniciaran aquest dilluns dia 17 i s’allargaran fins divendres dia 21 de febrer, amb una inversió de 45.000 euros
S'asfaltarà la totalitat del carrer, un dels més llargs del centre històric de Valls. | tarragonadigital

Les obres d'asfaltatge de la totalitat del carrer de Sant Francesc de Valls -des de la plaça del Portal Nou fins a la cruïlla amb el carrer de Sant Antoni- s'iniciaran aquest pròxim dilluns 17 de febrer. Els treballs comportaran el tall de trànsit d'aquesta via fins al divendres dia 21, data en la qual es preveu la finalització de l'asfaltatge.

Un dels carrers més llargs del centre històric de Valls

Les obres, amb una inversió de 45.000 euros, comportaran l'asfaltatge d'un dels carrers més llargs del centre històric de Valls, amb una longitud de gairebé 450 metres. A més, és un dels carrers que suporta un major volum de trànsit, ja que comunica tot l'àmbit del Portal Nou amb les places del Carme i de Sant Francesc. 

D'altra banda, per reduir la velocitat de circulació i ampliar la sensació d'amplitud de la plaça de la Fusta, en aquesta zona s'hi construirà un remuntable.

El projecte també ha comportat la renovació de la xarxa de clavegueram al principi del carrer, en concret en els trams que van del Portal Nou al carrer de Sant Isidre, uns treballs que ja es van executar a finals de l'any passat. També l'any 2019, l'Ajuntament de Valls ja va efectuar obres de millora i reparació de voreres en aquest carrer.

"⚖La denúncia que va portar als jutjats l'Ajuntament de Vallmoll acaba arxivada" "👉Properament, Toni Cruanyes, el conegut periodista de TV3 visitarà Valls!"