Comencen les obres de millora de l'estaci贸 d'autobusos de Valls

Durant les obres, el carrer Mare G眉ell quedar脿 tancat de 8.00 h a 13.00 h i de 14.00 h a 18.00 h
L鈥檈staci贸 d鈥檃utobusos es va veure molt afectada durant l鈥檈sclafit que es va produir el 18 d鈥檕ctubre de 2017 | J. M. Queralt

 

Segons ha informat l'Ajuntament de Valls, a partir del dijous 5 de setembre s'iniciaran les obres de millora i de l'estaci贸 d'autobusos de Valls. Els treballs consistiran en arranjar alguns punts de la marquesina principal de l鈥檈staci贸 i diversos elements del mobiliari com les papereres i els bancs. 

Durant les hores de treball, la circulaci贸 als vehicles romandr脿 tancada deixant 煤nicament pas alternatiu als autobusos. En aquest sentit, el carrer Mare G眉ell quedar脿 tancat de 8.00 h a 13.00 h i de 14.00 h a 18.00 h. Pel que fa als accessos dels carrers Vapor de Ma贸, Santa Teresa i Francesc Catal脿 Roca, el consistori vallenc ha informat que es faran des del carrer Germans Sant Gabriel i la sortida nom茅s pel mateix pas al carrer Anselm Clav茅.

Aquestes intervencions se sumaran a les actuacions d鈥檃rranjament i millora de l鈥檈staci贸 que s鈥檋an dut a terme durant l'any 2018. Cal recordar que l鈥檈staci贸 d鈥檃utobusos va ser una de les instal路lacions de la ciutat que es va veure m茅s afectada durant l鈥檈sclafit que es va produir el 18 d鈥檕ctubre de 2017.

Potser tamb茅 t'interessa:

"馃懚Vallmoll, a punt per inaugurar la nova llar d鈥檌nfants municipal" "馃懃Per a petits i grans: totes les activitats del Centre C铆vic de Valls per a aquest curs"