Comencen les obres de millora de l'estació d'autobusos de Valls

Durant les obres, el carrer Mare Güell quedarà tancat de 8.00 h a 13.00 h i de 14.00 h a 18.00 h
L’estació d’autobusos es va veure molt afectada durant l’esclafit que es va produir el 18 d’octubre de 2017 | J. M. Queralt

 

Segons ha informat l'Ajuntament de Valls, a partir del dijous 5 de setembre s'iniciaran les obres de millora i de l'estació d'autobusos de Valls. Els treballs consistiran en arranjar alguns punts de la marquesina principal de l’estació i diversos elements del mobiliari com les papereres i els bancs.

 

Durant les hores de treball, la circulació als vehicles romandrà tancada deixant únicament pas alternatiu als autobusos. En aquest sentit, el carrer Mare Güell quedarà tancat de 8.00 h a 13.00 h i de 14.00 h a 18.00 h. Pel que fa als accessos dels carrers Vapor de Maó, Santa Teresa i Francesc Català Roca, el consistori vallenc ha informat que es faran des del carrer Germans Sant Gabriel i la sortida només pel mateix pas al carrer Anselm Clavé.

 

Aquestes intervencions se sumaran a les actuacions d’arranjament i millora de l’estació que s’han dut a terme durant l'any 2018. Cal recordar que l’estació d’autobusos va ser una de les instal·lacions de la ciutat que es va veure més afectada durant l’esclafit que es va produir el 18 d’octubre de 2017.

 

Potser també t'interessa: