Aparcament de terra del barri del Fornàs de Valls.

S’asfaltarà l’aparcament del Fornàs que tindrà una capacitat per a més de 100 vehicles

L’Ajuntament destina 49.000 euros per adequar aquesta zona d’estacionament

Les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament de terra del barri del Fornàs començaran el proper dilluns dia 21 de gener,  segons ha informat l’Ajuntament de Valls. Les obres comptaran amb una inversió de 49.000 euros. S’espera que els treballs estiguin enllestits durant la primera setmana de febrer.

Aparcament per a més d'un centenar de vehicles al barri del Fornàs 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Un cop s’hagin senyalitzat les places, aquest aparcament de superfície gratuït tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 103 cotxes i 18 motos, a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats. En aquest sentit, s’asfaltarà la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de gairebé 3.200 metres quadrats i que dona servei a tot el barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. El projecte preveu l’adequació dels actuals accessos que comuniquen l’aparcament amb el passeig President Tarradellas, però a més, també es crearà un nou accés des del carrer Arquitecte Vives per millorar la mobilitat a tota la zona.

Les obres també contemplen ara tota la preinstal·lació de reforç de l’enllumenat i tota la senyalització horitzontal i vertical de l’aparcament. Aquest és el segon aparcament de terra que asfalta en els últims mesos, ja que el passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l’Hort del Carme, en aquest cas, ubicat al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles.

Renovació de l'enllumenat al barri del Fornàs de Valls

Un altre dels projectes previstos per aquest 2019 al barri del Fornàs és la de millorar l’enllumenat públic. Amb un pressupost de 199.844 euros, el projecte contempla renovar els 246 punts de llum de tots els carrers i la instal·lació de dos nous quadres elèctrics que garantiran el servei de manera més eficient.