Més de mig miler de persones participaran al Concurs de Paelles d'Alcover

Serà aquest dimecres 1 de maig a la plaça Nova i comptarà amb 29 colles i 530 comensals
Edició 2018 del concurs de paelles d'Alcover. | Cedida

 

La plaça Nova d'Alcover serà novament l'escenari del 4t Concurs de Paelles. L'activitat comptarà enguany amb 29 colles i un total de 530 comensals. La cita serà aquest dimecres dia 1 de maig a partir de les 11.00 hores del matí. Aquest espai s'omplirà de gent durant tot el matí que 'competirà' per cuinar la millor paella però, sobretot, per passar una bona estona.

És per això que aquest és un acte festiu i popular adreçat als alcoverencs i alcoverenques que podran mesurar les seves aptituds culinàries entre fogons i elaborar la millor paella de cada categoria, sigui carn o peix i, alhora, gaudir d'un dia en bona companyia.

Més de tres hores per elaborar la paella

Cada grup disposarà d’un espai per cuinar a partir de les 11.00 i fins a les 14.30 hores, quan hauran d’entregar un plat finalitzat al jurat del concurs. Cada grup comptarà amb una taula per dinar i finalment el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria (carn o peix). 

Per la seva banda, l'organització facilitarà la beguda (refresc, vi i aigua) l’aperitiu (vermut, patates i olives), plats, coberts, tovallons, taula per cuinar i aigua calenta per a cada grup. Tot i això, els participants hauran de portar la bombona de butà el fogó, la paella, els estris de cuina i els ingredients necessaris per elaborar-la.

El Concurs de Paelles Vila d’Alcover està organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d’Alcover i l’Ajuntament de la vila.

Es tracta d'un acte obert a tothom, pensat per passar un bon dia envoltat d'amics i familiars. La passada edició, la tercera, va comptar amb la participació de prop de 400 persones, una xifra molt nombrosa, però que se superarà de llarg aquest any amb la participació de 530 comensals.

"La fira imprescindible a Valls si esteu pensant en canviar-vos el cotxe!" "Alcover organitza una jornada de neteja a l'entorn del Pont dels Moros"