Els Pastorets de Valls arriben plens de novetats

Estrenen nova direcció
Els Pastorets de Valls és un dels actes més destacats del Nadal vallenc. | Cedida

 

Ja fa setmanes que el Grup del Teatre Principal prepara una nova edició dels Pastorets Principals de Valls. Aquest any la direcció ha sofert un relleu de la mà de Xavier Albino i Nil Fabra, amb una llarga trajectòria com a intèrprets en l'espectacle i que s'estrenen en aquest càrrec. La directora de l'edició anterior, Bàrbara Flores, completa un equip directiu que pretén seguir amb la línea argumental dels darrers anys.

Estrena de tres telons de fons de gran format

Una de les principals tasques d'aquest equip, conjuntament amb les diferents comissions, ha estat la d'adaptar el guió. Aquest manté l'argument tradicional dels Pastorets, però any rere any es modifica en funció de l'actualitat del moment. D'aquesta manera, es pretén sorprendre els espectadors de totes les edats que assisteixen a les representacions. Una de les novetats més importants d'aquesta edició però, serà l'estrena de tres telons de gran format. Segons els directors «aquest any hem estat molt pendents de l'actualitat fins a l'últim moment, i ha requerit un treball curós per introduir alguns temes».

Escola teatral dels Pastorets de Valls

Una de les tasques més importants dels Pastorets de Valls és que segueixen fent la funció d'escola teatral, i són un espectacle de gran format que permet a joves actors i actrius tenir una experiència davant el públic local.  

Vídeo a les xarxes socials dels Pastorets de Valls

Juntament amb el treball de la direcció, el GTP ha publicat aquesta setmana un vídeo d'animació a les xarxes socials. Aquest és obra del vallenc Jaume Bernabeu, qui també va ser actor dels Pastorets vallencs. Amb aquest vídeo es convida als espectadors a no esperar a l'últim moment per comprar les seves entrades per poder així triar una bona localització, i a fer-ho directament a les taquilles del Teatre Principal per tal d'estalviar-se les comissions de venda on-line.

"Els quilos d'aliments recollits al Gran Recapte d'Alcover" "Més de 900 persones participen en els pressupostos participatius de Valls"