GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Apareixen pintades racistes al Cementiri Municipal de Valls

Diversos veïns i col·lectius de la ciutat ja han mostrat el seu rebuig a través de les xarxes socials
La pintada es troba a la porta principal del cementiri | Cedida
 

L'entrada principal del Cementiri Municipal de Valls ha aparegut, aquest passat cap de setmana, amb una pintada xenòfoba de grans dimensions. Algú, que actualment es manté en l'anonimat, ha escrit a terra, amb pintura vermella, el text 'Moras no'. Aquest missatge, clarament racista, atacaria directament una treballadora municipal que hauria accedit a les instal·lacions per a desenvolupar les seves tasques professionals.

 

Davant d'aquest escenari, diversos veïns i col·lectius ja han mostrat el seu rebuig a través de les xarxes socials. També, diversos partits polítics municipals com la CUP, Junts per Valls, ERC o Compromís per Valls han condemnat d'una manera oficial els fets, a través del seus compte de Twitter o pàgines de Facebook.

 

Amb tot, fonts de l'Ajuntament de Valls han assegurat a TarragonaDigital que aquest dimarts 4 de febrer, s'ha procedit a esborrar la pintada i a netejar l'entrada.